HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ТРАГЕДИЯТА Е ОГРОМНА! Анелия е мъртва, майка й изпадна в шок, останаха само два трупа и смазани ламарини

Двама души загинаха вчера след зверското меле на бул. „Тодор Александров” в ж.к. „Меден рудник”.

Жертвите са 16-годишната Анелия и 31-годишният Богомил. Все още не е ясно кой е бил зад волана в момента на тежкия сблъсък на “Аудито” в стълба.

Не е ясно дали в колата не е имало и други хора.

Очевидци на ужасяващият сблъсък твърдят, че автомобилът се е движил с над 160 км/ч, пише Флагман.

Най-вероятно комбинацията от мократа пътна настилка и несъобразена скорост са причина колата да излети от пътя и да се удари в крайпътен стълб.

Майката на Анелия изпадна в шок, когато разбра, че дъщеря й е загинала при жестоката катастрофа. Момичето е било на кино в Мол „Галерия” и се е прибирало със свой приятел – Богомил, към „Меден рудник”, когато „Ауди”-то, в което е пътувало, буквално се е разцепило по средата в електрическия стълб между двете платна на булеварда, съобщава Блиц.

Колата бе купчина смазана ламарина, сред която стърчи стълбът, хората вътре не са имали шанс да оцелеят, пише burgasinfo.com.  Цялото насрещно платно бе осеяно с части и стъкла. Гледката бе повече от жестока, твърдят свидетели. Телата на мъжа и момичето дълго време лежали на асфалта, а движението било отцепено.

“Това не може да е истина, просто не вярвам”, треперещо споделила майката на загиналото момиче. Тя не била на себе си от мъка.  Дълго време, след като телата на двамата загинали лежали на платното, пристигнала и линейка, както и пожарна.  Медицински екип оказал помощ и на майката, която изпаднала в нервна криза. „Ани е мъртва”, невярващо крещяла тя.  Още не е ясно каква е причината за катастрофата – дали шофьорът е карал с жестока скорост или има друга причина за зверския сблъсък.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Донки Ход

    Последно, на 16 или 17 години е загиналото момиче? Синхронизирайте си текста!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *