Трагедията на 17 г. девойка! Откритото в храсти голо момиче не знае защо е без дрехи

17-годишно момиче, изпаднало в депресия, беше открито голо в храстите край пътя между Банско и Добринище. Новината хвърли в ужас вчера местните хора, тъй като първоначалните слухове бяха, че момичето е тормозено, дори изнасилено. По-късно стана ясно, че не става въпрос за престъпление, а за момиче, изпаднало в депресия  и избягало от вкъщи.

“Няма нищо криминално в случая. Лицето е настанено в специализирано заведение, тъй като има психически проблеми. Жената не е била бедстваща, нито е станала жертва на престъпление”, съобщиха  от пресцентъра на ОД на МВР – Благоевград.

Момичето е забелязано вчера сутринта от преминаващи по пътя Банско- Добринище, на които направило впечатление, че е цялото в кал и без връхни дрехи. Подаден е сигнал в полицията и на място се отзовали полицейски служители, които го прибрали. Младото момиче било много изплашено, споделило, че е прекарало нощта в храстите, но не могло да отговори защо е без дрехи.  Същевременно родителите, които са наясно със състоянието на детето си, също били подали сигнал, че дъщеря им е излязла и цяла нощ не се е прибирала.

ЯНА ЙОРДАНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *