ТРАГЕДИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Майката на убития в зверската касапница Боби проговори: До последно се надявах да е жив

“Не ни пуснаха вътре в къщата, нищо не показаха, за да го разпознаем и не ни казаха. Аз вече бях сигурна, че и той е вътре убит, защото по-рано деца бяха казали, че вътре има трупове, но някак до последно се надявах, че не е бил сред тях. Това разказва майката на убития Боби-Стефана пред “Телеграф”.

Човек от квартала бил пуснат в жилището като поемно лице и като влязъл й казал, че Боби също е мъртъв. “Каза, че с 3-4 куршума, всичките в главата, разбрахме, че е паднал по гръб”, обяснява още жената. Според нея семейството е замесено в нещо нечисто. “Така си мисля аз, иначе няма да дойдат да изтрепат така невинни хора”, разказва още разстроената майка.

Бабата на Боби също е неутешима. Корнелия Цеева през сълзи разказва, че тази година той е трябвало да бъде абитуриент, а сега се готвят за погребение. “Не е човешко да погребем детето преди мен. Ако мога, бих ги измъчвала и наказала, както те са мъчили внука ми”, казва бабата. Жената обясни, че заедно с майката Стефана са звънели през 15 минути на Нанси, майка й Кети и Боби в новогодишната нощ.

Стефана няколко пъти ходила до къща, за да вика децата, но никой не й отговарял.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *