HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ТРАГЕДИЯ! Баща на трима синове посегна на живота си, приеха го в реанимация

Пенсионер дървосекач от община Симитли, баща на трима синове, посегна на живота си, като погълна умишлено отрова. Инцидентът стана вчера сутринта. Доскоро мъжът живеел сам в една от махалите на планинското селце Сушица, но от пролетта се преместил при един от синовете си в село Черниче. Вчера взел крайното решение и изпил 3 шишенца инсектицид – отрова за хлебарки.
Незабавно му е оказана първа помощ във филиала на Спешен център – Симитли и с линейка е транспортиран за реанимация на благоевградската болница. Предприети са спешни действия за стабилизиране на състоянието му, интоксикацията е овладяна, каза директорът на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев. Той уточни, че се провежда интензивно лечение от анестезиолози, пострадалият е погълнал химически препарат за борба с битови неприятели, отровата има силно изразено действие с дълго последствие.
Потърсихме за коментар кметския наместник на село Сушица Георги Митрев. Той поясни, че познава пострадалия като изключително кротък и възпитан човек, не е скандален тип, не употребява алкохол, дълги години е работил в дърводобива. “Определено е добре обгрижван от децата си, докато живееше сам, всяка седмица се качваха при него в село Сушица”, каза Г. Митрев. Той уточни, че на 80-годишния мъж са му създадени добри условия за живот при най-малкия му син във фамилното жилище в село Черниче. Кметският наместник заяви, че не е информиран за случилото се и няма обяснение какво може да е подтикнало пенсионера да вземе това крайно решение. “Може би вече старостта му е натежала, свикнал да живее свободно на воля сред природата и да бъде полезен за другите, сигурно сега се притеснява, че вече е немощен”, заключи Г. Митрев.
ИЛИЯН ПЕТРОВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *