Трагедия! 32-г. мъж открит обесен на тавана в дома си

32-годишен дупничанин бе открит мъртъв в дома си на ул. “Патриарх Евтимий”. Тялото на Венцислав Янков е открито да виси безжизнено на примка от сезал от баба му на тавана в къщата им вчера около 9 часа сутринта.

Възрастната жена тръгнала да го търси, след като Венцислав не се появил за закуска. На масата в неговата стая тя видяла телефона и портфейла му. След като не го открила, се качила на тавана и видяла внука си да виси безжизнен на примка от сезал. Ужасена от гледката, тя започнала да пищи. Съседи чули плача й и се притекли на помощ. Те са позвънили на тел. 112. На място пристигнали екип на Спешен център и криминалисти от РУ – Дупница. Лекарите само констатирали смъртта на младия мъж. Криминалистите не установили насилие по тялото на В. Янков.

Според една от версиите Венцислав може да е сложил край на живота си заради несподелена любов. Той ухажвал млада жена, която харесвал много, но тя не откликнала на чувствата му.

Янков е работил като продавач в магазин “Адела” в Дупница. Бил тих и скромен човек. Работодателят му Николай Златарски като разбра за случилото се, заяви: “Не мога да повярвам, че е направил такова нещо!”.

За по-малко от месец това е втори случай на самоубийство в Дупница. Както “Струма” писа, на 17 юли случаен минувач откри безжизненото тяло на Данчо от жк “Бистрица” да виси на дърво край града.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *