Трагедия! 8-г. момче закуси със зърнена закуска и издъхна, откриха смъртоносна доза…

8-годишният Къртис Колман от град Сиймур, щата Индиана в САЩ, е имал 180 пъти над смъртоносната граница на наличие на метамфетамин в кръвта си, след трагичния инцидент от 21 юни, подробности за който излизат чак сега в американските издания.

Полицията е била извикана в дома на бабата и дядото на Къртис в Кротерсвил, Индиана, след което е бил отведен в болница, където по-късно той е починал.

Бащата на момчето, също с името Къртис Колман, е обвинен в престъпна небрежност с последваща смърт, което може да го вкара за до 40 години зад решетките, ако бъде признат за виновен.

В сутринта на смъртта си, Къртис е събудил баща си като му е казал, че е гладен, но Колман казал на сина си, че в къщата няма храна.

Колман, 41-годишен, по-късно е признал на разпита в полицията, че в дома им наистина не е имало нищо за ядене, но е имал метамфетамин, поставен в чиния в кухнята. Впоследствие малкото гладно момче е объркало наркотиците със зърнена закуска, като най-вероятно причината е и че в помещението не е имало светлина.

Също така  Колман е отказал да потърси медицинско лечение на сина си поради опасения, че ще бъде изпратен в затвора.

Полицията твърди, че той е знаел, че детето се нуждае от медицинска помощ в продължение на четири часа преди да се свърже с някого.

Той в крайна сметка е завел момчето при родителите си, а след това се е обадил на 911 и  е съобщил, че детето не диша.

Когато Къртис в крайна сметка пристигнал в болница, не можело да се направи нищо, за да бъде спасен и той починал.

Превод Блиц

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *