ТРАГИЧЕН ИНЦИДЕНТ! 59-г. работник от „Кюстендилска вода” издъхна, затрупан от тонове пръст при ремонт на аварирал водопровод

Работник на “Кюстендилска вода” е затрупан по време на ремонтни дейности на ВиК инсталацията в с. Блажиево, община Бобошево. 59-г. Румен Ильов от Бобошево е починал под тонове пръст в дълбока яма в момент на отстраняване на авария на водопровод в центъра на селото.

Фаталният инцидент е станал около 16,30 ч. днес. На място са пристигнали екипи на Спешен център – Бобошево и следователи от Дупница. Р. Ильов е починал на място. Лекарят от Спешен център само е констатирал смъртта му.

Колегите му били потресени от трагедията с Румен Ильов. Докато той ремонтира водопроводната тръба, се свлича земна маса, изкопана от багер, и го затрупва. Най-вероятно е починал от политравми и задушаване. Тялото му е закарано за аутопсия в Кюстендил. Експерти от Инспекция по труда в Кюстендил също са пристигнали на мястото на инцидента.

Румен Ильов е семеен, има две дъщери и внуци. Всички са в шок от застигналото ги нещастие. Бобошевци са потресени от смъртта на Румен Ильов. Те коментират, че бил уважаван, добър човек. Винаги се отзовавал, когато имали проблеми с водопровод или други ремонтни дейности.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *