Трапеза с пържоли, туршии и отбрани напитки нареди за рождения си ден народната избраничка от Радомир Е. Асенова

Народният представител Евдокия Асенова вчера празнува рожден ден. Още от рано сутринта телефонът й загря от поздравления. Звъняха й колеги от Народното събрание, от училището, в което работеше, преди да седне на депутатската банка, от приятели и близки. Мнозина я поздравиха и в социалните мрежи с пожелания за много щастие, житейски и творчески успехи, за късмет и сбъдване на мечтите.
Асенова е родена в Радомир, магистър е по публична администрация и начална педагогика, Завършила е СУ „Климент Охридски“ , работила е като начален учител и директор в НУ „Арх. Зиновий“ в родния град и в софийско училище. Народен представител от 42-ро и 44-то народно събрание.
„За първи път празнувам в тесен семеен кръг. Заради пандемията не мога да събера приятели да се веселим, както се полага на този ден. А той е и Свети Валентин, и Трифон Зарезан“, сподели Асенова.

За близките си тя приготвила традиционните пържоли с домашни туршии и отбрани напитки. Има и празнична торта за финал на празника.
Приятелите й, макар и да не са заедно, не са забравили да й поднесат подаръци, подходящи за многото празници в този ден.
 КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *