ТРЕВОЖНА ТЕНДЕНЦИЯ! Гоцеделчевци губят четвърти футболист в спаринга с „Левски“

Защитникът на „Пирин“ /ГД/ Любомир Гуцев напусна с подут глезен контролата срещу лидера в Северозападната Трета лига „Левски“ (Лом), която неврокопчани загубиха с 0:1. Потърпевшият пострада в единоборство с противников футболист час след началото и начаса бе сменен, а в клуба отчетоха, че е четвъртият играч с травма по време на зимната подготовка. Преди Гуцев наранявания на тренировка получиха и все още се възстановяват Павел Головодов и Илия Коршумов, операция пък претърпя Иван Грънчаров. Ветеранът Рангел Абушев вкара в мрежата на бившия си отбор от периода на престоя му в „А“ група. В 67-та мин. нападателят се възползва от неразбирателство между вратар и бранители и от 2-3 метра не сгреши. Асистенцията отиде на сметката на дошлия от „Пирин“ /Бл/ Мартин Динов.

Двубоят на подгизналия от дъжда терен в село Склаве предложи повече битка с много физически сблъсъци и малко голови ситуации. Положенията за неврокопчани се откриха през първата част пред Лъчезар Дафков и Джон Мба, след почивката опасностите за пиринската врата дойдоха от аса на северняците Мариян Огнянов, Петко Петков, Йордан Георгиев… Следващият спаринг на неврокопчани е в събота срещу „Кюстендил“ под Хисарлъка. Същия ден е проверката на ломчани срещу „Банско“.

„Жалко за Гуцев, но да се надяваме да няма усложнения. Доволен съм от усърдието на всички, направихме доста добри неща. Дано младите момчета да навлязат по-бързо, към тях обаче трябва да сме търпеливи и рано или късно нещата ще се случат“, коментира наставникът на гоцеделчевци Димитър Крушовски.

„ПИРИН“(ГД): Абдиков, Кочанов, Гуцев, Лазаров, Б. Иванов,  Грозданов, Тусонджиев, Киряков, Алим, Дафков, Мба (Кисьо, Джагълов, Гадиров, Сарандев, Караемин, Мутов, Гемеджиев).

ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *