Треньорът на „Места“ Д. Парасков: Допуснахме високомерие към съперника и то бе наказано

Отборът на „Места“ сгъсти графика си с тренировки след фиаското срещу „Малеш“ в VII кръг от благоевградската „А“ ОФГ. Хаджидимовци загубиха изненадващо с 0:1 като гости, а преди двубоя дори се говореше, че домакините имат намерение да не се явят за срещата. След поражението, по собствена инициатива, играчи и треньори решиха да засилят подготвителния процес, като бяха добавени още две кондиционни занимания преди гостуването на „Стрела“ /Вълкосел/. Иначе „Места“ имаше пълен превес на стадиона в Микрево и рано натика съперника в собствената му половина, но така и не успя да разбие бетона, забъркан пред голлинията на „Малеш“. Не помогнаха и смените, които бяха извършени. Атанас Сабахлъков в 7-та мин. от близо пропусна да отбележи. Той пропиля още три стопроцентови ситуации. Кирил Пулев в 23-та мин. от точката на дузпата, оставен сам, не успя да преодолее стража на микревци. Вратарят на домакините отрази силен удар на Ваис Вранчев в 29-та мин. Пропуски направиха още Мустафа Сойков, Тодор Симеонов и играещият треньор Димитър Парасков.
„Решихме да наблегнем повече върху тренировките. Явно в момента има спад в нашия отбор и той може да бъде преодолян с труд. Допуснахме високомерие към съперника и то бе наказано. Трябва да сме по-концентрирани. Именно при липса на концентрация се получи голът във вратата ни, с който загубихме злощастно в Микрево. Всеки играе на прага на възможностите си срещу лидера“, коментира Д. Парасков.
„МЕСТА“: Ив. Симеонов (46-Чаталбашев), Мунев, Попов, П. Симеонов, Коджебашев, Пулев, Безев (80-Атанасчиков), Т. Симеонов (55-Хутманов), Сойков (45-Полимеров), Вранчев, Сабахлъков (76-Парасков).
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *