Треньорът на „Славата“ за посегателството срещу реферите: Такава вандалщина вече няма и в селските групи

„Такава вандалщина вече няма и в селските групи”, отсече наставникът на „Струмска слава“ Владимир Димитров след посегателството на колегата му начело на „Кариана“ Атанас Джамбазки срещу реферите при загубата от радомирци с 1:2. След втория гол на гостите от фаул в последната минута наставникът на новаците нахлу на терена и вкара два прави в главата на асистент-арбитъра Асен Крумов, който храбро застана пред главния Ивайло Ненков, за да го предпази от гнева на предводителя на ерденци, който бе изведен с полиция от терена.

„Не проумявам какво породи недоволството на Джамбазки. Нарушението беше безспорно. Странно защо Ненков не прекрати мача. Ако ние го бяхме направили, ни изхвърляха директно от Втора лига. Миналата година ни наказаха с 4 мача и 5000 лв. глоба, без някой да е докоснал съдиите, коментира старшията на победителите, които са един от трите отбора без поражение в изминалите 4 мача. Силното представяне на тима обаче рязко контрастира с отношението на клубната управа, която не осигури нощувка за срещата в монтанското село и след дългия път футболистите излязоха на игрището буквално от автобуса, като им трябваше цяло полувреме, за да влязат в двубоя. Играхме безобразно в първите 45 минути. Не можах да си позная отбора, но го отдавам на умората от пътуването. След почивката се пооправихме и въпреки това има още доста какво да се желае”, прояви рядко срещана критичност след успешен резултат Вл. Димитров.

Безмилостно воле на Христо Кирев в 52-та мин. даде преднина на „Славата“. Скоро след това Любомир Танев стори немислимото да заложи топката на крака на противников нападател до точката за изпълнение на дузпа и от подаръка се възползва Николай Дичев. Драматичната развръзка настъпи в добавеното време, когато резервата Ангел Маджиров изненада стража Бояджиев от пряк свободен удар почти на аутлинията, стреляйки директно във вратата. Топката се озова в мрежата след намеса на вратаря и рикошет в напречната греда.

„КАРИАНА“: Бояджиев, Цолов, Илиев /46-Предев/, Ив. Тодоров, Дичев, Н. Николов, Мичев /60-Матадос/, Д. Иванов, Цеков, Игнатов, Цв. Тодоров /77-Григоров/.

„СТР. СЛАВА“: Коанта, Евгениев /80-Маджиров/, Попов, Д. Петков, Костов, Б. Николов, Янев /83-Т. Зюмбулев/, Чапаев, Аспарухов, Танев /61-Танев/, Кирев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *