HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Треньорът на „Струмска слава“ награден от Киро Змейо с договор в професионалния футбол, зарече се да стъжни уикенда на „Пирин“ /ГД/

Старши треньорът на „Струмска слава“ Владимир Димитров остава начело на новия член на професионалния футбол от квотата на Трета лига на Югозапада. Наградата за наставника огласи изпълнителният директор на клуба Кирил Николов, по-известен във футболните среди като Киро Змейо. Радомирци вдигнаха шампионската купа за първенец в зоната кръг преди края, след като си осигуриха нестопяем аванс пред преследвачите. Въпреки протоколния характер на последната за сезона визита в Гоце Делчев на „Пирин“ в събота, Вл. Димитров се зарече питомците му да стъжнят уикенда на домакините, което е ясен знак, че няма да пести силите на титулярите.

Основната задача оттук насетне пред клубните шефове е да запазят гръбнака на отбора и да придадат допълнителна класа с попълнения, вече минали през тима в предишни години и натрупали стаж във втория ешелон и елита. За привеждането на градския стадион в съответствие с новите изисквания се разчита на кметската управа. Изграждането на тунел, вход и клетка за гости са сред приоритетите за покриване условията за лицензиране на съоръжението, което разполага с 3500 места. Спецкомисия от футболната централа се очаква да пристигне на оглед в Радомир в сряда, за да се произнесе по задължителните ремонтни дейности, които трябва да бъдат извършени до началото на новото първенство, и да отпадне угрозата „Славата“ да домакинства по чужди терени.

ЯВОР ПЕЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *