Треньор от школата на „Беласица“ бележи в ІV гръцка дивизия

Петричанинът Младен Малечканов вкара втория гол за „Етникос“ /Сидирокастро/ при домашната победа с 4:0 над „Проти“ в 8 кръг на ІV гръцка дивизия /окръг Серес/. 39-годишният наставник от школата на комитите изкара мачовете на подопечните си от „Беласица“ /родени 2010 г./ в хода на турнира, проведен през уикенда в Петрич, и потегли за Сидирокастро, където помогна на съотборниците си да запишат 7-ия си успех през кампанията, който ги остави еднолично на върха в класирането с 21 точки.

На другия полюс е новакът в дивизията „Дигенис“ /Ано Порой/ на санданския квартет Ат. Атанасов, Ст. Николов, Ст. Герчев и Р. Бегогов, който след 7 последователни поражения записа първа победа с 2:0 над „Скотуза“. Екстаранът на „Вихрен“ Стоил Николов откри, БГ карето се представи на добро ниво, но „Дигенис“ продължава да е последен в таблицата. Отборът на други трима санданчани – „Олимпиакос“ /Родополи/, обаче е челник дивизия по-надолу. При червено-белите се подвизават Божидар Бакалов, Цветолюб Чолтеев и Георги Латровалиев, а тимът им помля с 6:0 като гост предпоследния „Неа Тироло“. В този мач сред зрителите остана наказаният Б. Бакалов, който, след като отбеляза първия гол в предишния кръг за домашния успех с 2:1 над „Мегалохори“, си изкара два жълти картона и бе изгонен. Срещу „Неа Тироло“ другите двама санданчани се представиха на ниво, като за две от попаденията асистира Г. Латровалиев.

Класически успех с 3:0 навън над „Платанакия“ постигна и „Диагорас“ /Керкини/, където към нашенците Богомил Дюлгеров и Георги Киров се присъедини доскорошният халф на „Беласица“ Ивайло Самарджиев. Тимът бе напуснат от трайно контузения Иван Манолев, с което оранжево-черните изгубиха флангова бързина, но пък получиха опит и креативност в средата на терена с привличането на Ив. Самарджиев. С по една асистенция се отчетоха Киров и Самарджиев, отлични изяви под рамката имаше и маринополецът Б. Дюлгеров.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *