HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Треньор №1 в света по канадска борба подписа с благоевградски клуб

Треньор номер 1 в света по канадска борба Красимир Костадинов подписа договор с благоевградския „Спартак“. Многократният шампион на планетата от Тутракан вече е на заплата в новия клуб и живее на квартира в областния център на Пиринска Македония. Новината потвърди председателят на спартаковци Георги Гайдарджиев. В момента Кр. Костадинов е на подготвителен лагер в Банско за предстоящото световно първенство в Будапеща /2-11 септември/.

В заниманията в полите на Пирин планина се включиха още банскалията Димитър Юлев и благоевградчаните Любомир Миланов, Радослав Скендеров и доскорошният им съекипник в „Спартак“ Валентин Господинов, който от началото на сезона премина в „Надмощие“ /Тутракан/. Наравно с останалите в тренировките се поти и бившият европейски шампион при най-тежките Георги Цветков. 140-килограмовият исполин от града под Тодорка обаче ще може да участва в официално състезание едва след 31 октомври, когато изтича 2-годишното му наказание за употреба на непозволени субстанции.

В първенството на Стария континент в Унгария за първи път от 10 г. няма да участва почетният гражданин на Благоевград Г. Гайдарджиев. Той натрупа доста умора и възнамеряваше да пропусне и световното през 2016 г. в зала „Скаптопара“, но в последния момент направи компромис заради домакинството.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *