Третият в битката за кмет на Благоевград А. Тодоров: Да подкрепим независимия Румен Томов и да сложим край на модела Камбитов-Тасков!

Да подкрепим независимия кандидат за кмет Румен Томов и в неделя да сложим край на порочния модел на управление Камбитов-Тасков, който за 8 г. доведе града ни до крах! Румен Томов не е политически обвързан, той не е член на никоя политическа партия и подкрепата на отявлени десномислещи политици и общественици като Ясен Попвасилев, Димитър Арабаджиев, Адриана Пендева, Асен Давидков и др. в инициатилния комитет, издигнал кандидатурата му, е доказателство, че този човек няма да робува на ничии партийни интереси, и макар да е подкрепен от БСП, няма да се превърне в техен лакей! Р. Томов е опитен бизнесмен, човек, който се ползва с уважение в града ни, който действа с размах, без да се кланя на никого, затова съм убеден, че ще реорганизира администрацията по най-добрия начин, за да работи тя еднакво бързо и ефективно за всички граждани, а не приоритетно за определени среди и приближени до властта лица.

Да последваме примера на Банско и да изметем онези, които убиват Благоевград и от младежки областен център го превръщат в едно голямо село. Ако в неделя не излезем да гласуваме, все едно изобщо не са провеждани избори в Благоевград. Кликата Камбитов-Тасков разчита на слаба избирателна активност и на апатия от страна на гласоподавателите, затова нека се обединим и да покажем, че искаме пълна промяна за себе си и за града ни!

Имам думата на Румен Томов, че ще подкрепи и изпълни най-важните акценти в предизборната ми платформа като кандидат за кмет, и му вярвам! Нека всички ние да му дадем шанс да развие и изпълни идеите си в името и за доброто на Благоевград!

АНДОН ТОДОРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *