Тризначката Любов роди момиченце

Най-колоритната от благоевградските тризначки—Любов, стана майка на момиче. Щастливата вест бе съобщена именно от бившата брадърка, която е на седмото небе от щастие.

„Добре дошла, мила принцесо Виктория”, споделя Любов Станчева под кадъра с дъщеря си. Бебето проплака вчера сутринта в лондонска клиника, пише „Телеграф”.

Няколко часа по-късно бившата риалити героиня сподели снимка, на която държи дъщеря си за ръчичка. Близки и приятели поздравиха младата майка по случай раждането на първото й дете и й пожелаха много щастие.

Сестрите на Любов—Вяра и Надежда също споделиха радостта си и отсега заявиха, че ще помагат в грижите за бебето, тъй като майка им е в България, а родителите на таткото са в Турция.

Виктория е плод на любовта между Любов и турчин, който не е познат в публичното пространство. Блондинката не публикува снимки с него, но е известно, че двамата от година и половина делят общ покрив в Англия.

Там те планират да отгледат и дъщеря си, като смятат, че стандартът на живот в Лондон отговаря на представите им за бъдещето на Вики. Тризначката и съпругът й планират да пътуват до България, а също и до Турция с бебето, за да може малката да се запознае с бабите и дядовците си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *