Трима чакани футболисти на проби в ОФК „Пирин“!

Тримата чакани футболисти на проби в ОФК „Пирин“ пристигнаха навреме за снощната контрола с „Германея“, организирана специално за тях от благоевградчани, които отчаяно се нуждаят от попълнения, за да запълнят пробойните в лятната селекция. Пръв дойде алжирецът с френски паспорт Юсфи Абдерахман. Миналия сезон острието се подвизаваше във втория състав на „Рен“ в ниските дивизии на Франция, но след като не го огря за представителния тим, реши да се махне и да търси нов пристан. Играчът е клиент на небезизвестната мениджърка Мадам Ба.

Гъркът Василис Триандафилакос е на 26 г. и записа в отминалото първенство 2 гола в 25 мача за шестия във втория ешелон на южната ни съседка „Агротикос Астерас“. Има и 3 срещи за купата на страната, в които е отбелязал две попадения. В кариерата си е минал още през отборите на „Олимпиакос“ /Волос/ и  „Пансерайкос“.

Третото кандидат-попълнение е нашенецът Ани Петков, който е роден преди 22 г. в Монтана. В предната кампания обличаше екипа на аматьорите от „Пирин“/ГД/.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *