Трите душевадки на зодиака

Идват най-хубавите дни в годината, в които посвещаваме повече време на близките си, но за съжаление и на моловете, защото се налага да зарадваме любимите си хора с подаръци. Обикновено разчитаме на компанията на някой практичен човек или на половинката си, за да ни помогне с подбора. Но има някои представителки на зодиака, които наистина биха ви извадили душата, просто заради дребни особености на характера си. Ето кои са трите основни душевадки от 12-те знака:

1.Лъв
Всъщност тези дами са изключително организирани при пазаруването, а и по принцип, защото обожават да са издокарани в нови дрехи от главата до петите. Винаги знаят къде са най-изгодните намаления, обаче могат да бъдат влудяваща компания в мола, защото имат способността да седят в един магазин не по-малко от 20 минути. Да, крайният резултат е впечатляващ, но стигането до него е повече от уморително. В любовта тези дами обожават да получават непрекъснато внимание и ако усетят липсата му са способни да докажат по всякакъв начин, че на света не съществува нищо по-важно от тях. Ще получат онова, което искат.

2.Скорпион
Наистина ли мислехте, че ще ви пропуснем? Любовта ви към мистерията понякога е малко натоварваща, а и, честно казано, сте по-критични от нужното. Относно шопинга, най-вероятно не сте най-желаната компания, защото не обичате да се ограничавате. И направо ще извадите душата на мъжа си за онзи чист неповторими, червени обувки.

3.Риби
По природа дамите, представители на зодия Риби, са мили и учтиви, но когато задълбочите отношенията си с тях, ще забележите, че са царици на драмата. Талантът им да намират проблеми е наистина впечатляващ, дори и когато всичко е наред, което на моменти може да бъде уморително. Ходенето по магазините с тях също не е най-добрата опция, ако търсите практична компания. Могат дълго време да се колебаят какво точно искат, особено ако имат асцендент Близнаци.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *