Трите мъжки зодии, които са абсолютни плейбои

Всяко момиче си мечтае да намери перфектното момче, което ще го обича истински, ще се грижи за него, ще го поставя на първо място, ще го глези, ще прави романтични жестове и няма да обръща внимание на други дами. Но част от зодиакалните знаци са истински свалячи, омайват – но не търсят сериозна връзка, мислят предимно за секс и имат много сексуални партньори. Вижте кои са те, според „Elite Daily“.

Близнаци

Управлява ги планетата на комуникацията – Меркурий. Затова те са много бъбриви, общителни, любознателни. Искат постоянно да се движат, да преживяват нови неща, да им се случва нещо различно, да има тръпка. Не се задържат дълго на едно място и не са сред лоялните. Те се отдават на мига, на импулса, на мисълта, която е в главата им в момента. А настроенията им и мислите им бързо се менят. Преследват нова тръпка, общуват с много хора, свалят всеки, който им грабне окото и предизвика вниманието. Бързо губят интерес към сериозната връзка и партньора, и се впускат в следващото романтично приключение, без много да мислят и страдат. Харесва им да се срещат с няколко души едновременно, да има вълнение.

Везни

Везните са управлявани от планетата на любовта Венера, което ги прави доста чаровни, мили, сладки. Те знаят как да правят романтични изненади и да се държат като кавалери. Но са и доста хитри – именно със сладкодумието си и милите жестове омайват момичето, а после се оказва, че не са толкова заинтересовани от него и използват тези неща, за да получат секс и внимание. Могат да свалят звезди на всяка дама, без да имат особен интерес към нея. Те флиртуват доста умело и момичето си мисли, че е много харесвано, а всъщност Везните просто са флиртаджии и свалячи по природа – знаят какво да кажат и направят, без много да мислят и без реално да имат чувства. Чудесни комуникатори са, правят добро първо впечатление и обожават да им се обръща внимание. Обикновено се срещат с няколко дами едновременно.

Стрелец

Определено няма да ви е скучно, ако се срещате със Стрелец. Момчетата, представители на тази зодия, са много забавни, диви, чаровни, готови за приключения, интелигентни и общителни. Ще ви е весело, но не очаквайте постоянство, стабилност и сериозна връзка. Те са огнени зодии, обичат свободата си, не дават обещания, избягват прекалено сериозните и драматични отношения. Обичат да са спонтанни и това е чарът им, но не може да разчитате на тях, пише teenproblem.net.Непредсказуеми са, може да се държат много мило, да ви правят жестове, да приготвят страхотни изненади, но да не искат да определяте отношенията си и да слагат етикет. Те обичат тръпката, новото, непознатото, държат те да преследват дамите, не понасят момиче да ги сваля. Винаги търсят следващото вълнуващо преживяване и едва ли ще изберат да имат моногамна връзка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *