Трите най-искрени зодии

На някои хора им е по-лесно да казват истината в очите, колкото и жестока да е тя. Ето кои са трите най-откровени зодии

Стрелец

Не се интересуват, че ситуацията може да стане неловка – те винаги изричат на глас това, което им хрумва. Те дори може да се изразяват по-грубо, не смекчават истината. Затова приятелите понякога им се сърдят. Стрелците не крият чувствата си. Твърди се, че те изричат на глас това, което всички други си мислят, но не смеят да кажат.

Овен

Импулсивната им природа ги кара на мига да изрекат всичко, което им дойде наум, дори да не е приятно. Никога не мислят преди да говорят, а реагират първосигнално. Дори когато са на работа или на професионална среща, трябва да знаете, че те са казали точно това, което смятат. Предпочитат да са искрени, дори кариерата им да е застрашена. Ако Овен ви направи комплимент, бъдете сигурни, че има защо.

Дева

Те са перфекционисти и виждат дори най-дребните грешки, които никой друг не вижда. И ще ви уведомят за това, колкото и малък да е проблема. Няма да ви спестят забележките, но го правят за добро – за да може да се поправите. Болезнената им откровеност идва от това, че искат всичко да е свършено по възможно най-добрия начин. Те са приятелите, които ще ви кажат, че определени дрехи и прически не ви отиват.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *