Три дни след годежа на брега на Атлантика футболистка №1 на България Е. Попадинова се сбогува със САЩ, взе със себе си и любимия Кайл

Три дни след романтичния годеж на брега на Атлантика футболистка номер 1 на България за последните 4 г. Евдокия Попадинова се сбогува със САЩ. Хаджидимовката се мести в Дания, където подписа професионален договор с местния „Олборг“. С нея тръгва и любимият й Кайл Бари. Майката на младия американски бизнесмен Лусина Бари изпрати двамата с прощална вечеря и с прочувствени пожелания.

„Еви и Кайл, забавлявайте се в Европа. Ще ни липсвате лудо. Пазете се. Обичаме ви. Поздравления за годежа, желая ви много страхотни преживявания“, написа свекървата в социалните мрежи.

Спортният мениджър на новия клуб на Попадинова – Джуул Нилсен, я презентира като вълнуващ играч с международна класа и опит, от когото се очаква много. 23-годишната бивша нападателка на благоевградския „Спортика“ е първата нашенка в английската женска лига, а отвъд Океана направи кариера в колежанските отбори на Северозападния университет Охайо и във Флорида Гълф Коуст юнивърсити, където тази пролет се дипломира в специалността „Спортен мениджмънт“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *