Три жени заседнаха в асансьор в областната администрация в Кюстендил

Три жени заседнаха между етажите с асансьора в сградата на областната администрация в Кюстендил, където се помещават и други институции. Зам. областният управител на Кюстендилска област Райчо Цветин се разтича да помогне на викащите за помощ жени, които едва не припаднали от страх. Пред репортер на вестник “Струма” зам. губернаторът разказа:

“Бях в коридора на областната администрация и дочух женски викове, но не разбрах откъде идват. Тръгнах по посока на гласовете и се оказа, че три жени крещят с цяло гърло за помощ от асансьора, който беше заседнал между етажите. Веднага помолих секретарката да извика работници от фирмата, която подържа съоръжението. През това време разговарях с изплашените жени и им обясних, че всеки момент ще дойде техник и ще ги освободи. Те се поуспокоиха. Техникът, който пристигна, вместо да отвори асансьора се сърдеше, че вътре имало телефон и заседналите жени са могли да му позвънят, вместо да го търсят от областната администрация. При такъв стрес кой ще се сети за телефон! Асансьорът беше заседнал, наложи се жените да скачат от едни метър, за да се измъкнат от капана”, обясни Цветин.

Заседналите жени имали работа в „Социално подпомагане”, което се намира на по-горен етаж от този на областната администрация. И трите заявили, че повече в живота си никога няма да се качат на асансьор, дори ако им се наложи да се катерят до последния етаж на небостъргач.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *