Три зодии могат да предсказват бъдещето! Кои са те

Когато се сблъскаме с нещо лошо, веднага започваме да се чудим дали всичко това ни се е случило случайно, или пък е последица от нечии лоши пожелания.

Астролозите казват, че голяма част от способностите и характера на хората зависят от зодиакалния знак, под който са родени, пише zarata.info. По думите им, някои зодии наистина притежават необичаен дар, а нещата, които изричат, са изпълнени със свръхестествена сила и винаги се сбъдват. Нещо повече, често притежателите на тази магическа способност дори не осъзнават нейното присъствие, въпреки че дори случайно изречена от тях дума може значително да усложни живота на другите.

Само три знака притежават тази изключителна магическа сила, която позволява на думите им да се сбъдват. Ето ги и тях:  

Дева

Девите са изключително чувствителни към вибрациите на заобикалящия ги свят. Често представителите на тази зодия много силно предчувстват настъпването на събития, които могат да повлияят както на личния им живот, така и на живота на околните. 

Ето защо винаги трябва да вслушвате внимателно в думите им и да не пренебрегвате опитите им да ви предупредят или разубедят от нещо.  

В никакъв случай не трябва да се страхувате от Девите. Те са много миролюбиви и никога няма да ви нападнат с остри и гневни думи без основателна причина или да ви пожелаят лошо. 

Усещайки приближаването на определени събития, Девите със сигурност ще ви предупредят за това.   

Стрелец

Стрелците, също като Девите, могат да предсказват бъдещето. Думите им обаче не винаги са пророчески и се превръщат в реалност. Затова и често се налага да работят усилено и упорито, за да получат това, което искат.

Понякога Стрелецът може да носи отрицателна енергия. В по-голямата си част представителите на тази зодия са позитивни и весели натури, но в пристъп на гняв или при скандал могат да изпратят отрицателно послание към човека, който ги е обидил. 

След скандала Стрелците винаги съжаляват за грубата си реакция, но, за беда, изреченото никога не може да се върне назад. Това, което казват в яда си, често се стоварва върху противниците им със страшна сила.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион се раждат със специален талант. Те могат не само да предвидят събития от бъдещето, но и, използвайки своя дар, да променят хода им. Скорпионите се възползват от таланта си доста често, най-вече за да подобрят живота си. 

Те могат много щедро да раздават негативни пожелания, ако противниците им се опитат да им диктуват нещо или да се месят в живота им.

Думите на Скорпиона, изречени в разгара на някой скандал, могат да имат доста негативен ефект и да донесат куп неприятности на опонента им. 

Астролозите не препоръчват да се карате с хора от тази зодия. Ако Стрелецът може да почувства угризения на съвестта след кавга, Скорпионът никога няма да се чувства зле след това.

Източник: zarata.info

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *