HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Три от нещата в секса, които най-много привличат мъжете

Изследването показа, че жените най-много се вълнуват от любовната игра, а любимата поза за постигане на оргазъм е мисионерката, защото тогава се чувстват най-страстни. Въпреки че мъжете обожават секс във всеки смисъл, има определени пози, които обаче ги възбуждат малко повече, защото влияят на тяхното его.

Секс по време на душ
Всеки мъж мечтае за мокро женско тяло, а най-вече тогава, когато може да го докосват. Присъединете се под душа и му позволете да ви докосва, докато водата леко ви масажира по кожата. Ако имате огледало в банята, оглеждайте се в него. Неговото самочувствие ще бъде засилено, когато види, че чудесно ви отива.

Орален секс
Да, в истинския смисъл на думата, това изобщо не е поза, но със сигурност може да служи. Ако от време на време задоволяваш партньора си с орален секс, разбира се, че срещу себе си ще имаш много доволен мъж.

Разширена мисионерска поза
Въпреки че има редица вариации на тази тема, позите, които при мъжете най-много засилват егото, са тези пози, в които вашият партньор може да вижда какво прави. Ако прехвърлите краката си на раменете му, а той се обляга на дланите до вас, погледът на самия акт ще му действа много стимулиращо, а вашите въздишки ще говорят повече от думите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *