HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Три снимки с три звезди в профила на бившето орле Д. Парасков предизвикаха безброй лайкове и немалка доза завист у приятелите му

Бившето орле Димитър Парасков събра погледите и много лайкове заради фотосите си с три изключителни личности, които предизвикаха и благородна завист. На практика кадрите документираха преживяванията на нападателя по време на празника на родното му Хаджидимово. На почетно място стои първата му снимка с легендата на сръбската и балканската музика Шабан Шаулич /сн. 1/. Димитър имаше удоволствието да се снима първи със знаменития певец, след като бе натоварен с нелеката задача да го посрещне и да бъде в ролята на “личен адютант” на звездата по време на престоя му в пограничния град.
Само броени часове по-късно настоящият футболист на “Места”(Хаджидимово) си направи снимка с фолкдивата Анелия /сн. 2/, чието посрещане отново бе поверено в неговите ръце.
За капак на празничния ден бе визитата на верния му приятел и колега в треньорския екип на местния тим Георги Коджебашев /сн. 3/, с когото се веселиха заедно.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *