Три часа преди идването на Борисов и Заев в Благоевград! Полиция разчиства центъра от коли, привикват собствениците по телефона

Отцепват центъра на Благоевград за посещението на двамата премиери на България и Македония Бойко Борисов и Зоран Заев. Преди минути започна разчистване на улиците от автомобили в централна градска част. Полицаи издирват по телефона собственици на автомобили, паркирани в синя зона в улиците около Младежкия дом, за да приберат колите си и да освободят периметъра.

По първоначална информация от автомобили трябваше да опразнят улиците по трасето, по което премиерите ще преминат, но по-късно униформените решиха да разширят обсега и да прочистят от возила и района на кв. “Вароша”.

Малко преди визитата на висшите държавници работници на “Биострой” продължаваха с лъскането на улиците на Благовград, по които ще мине кортежа на премиерите.

Припомняме, че Борисов и Заев трабва да пристигнат в Благоевград в 17.00 часа, когато започва церемонията по честването на 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *