Три часа съдебният състав и адвокатът на фолкпевицата Емануела чакат напразно преследвача й в съда в Разлог, предположиха, че е духнал зад граница

Преследвачът на фолкпевицата Емануела – Алекс Воук, най-вероятно е избягал от България. Това коментираха в Районния съд в Разлог вчера, където трябваше да се състои поредното заседание на делото срещу него. То за четвърти път бе отложено, а причината за това е отново същата – обвиняемият не е бил издирен от МВР на посочения от него адрес в София, за да му бъде връчена призовката, и се счита за нередовно призован. Повече от три часа съдебният състав и адвокатът на Емануела очакваха подсъдимия да се появи в съдебната зала.

Следващо заседание по делото е насрочено 22 октомври от 9.30 ч., съобщават за „Телеграф” от Районния съд в Разлог.

Близо четири години напористият фен преследва певицата из цяла България дори и зад граница. Последния път той я причакал в Банско след поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещат насаме. Това преляло чашата и Емануела подава веднага жалба в полицията. Районна прокуратура – Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София, който се представя с името Алекс. Емануела била тормозена не само с любовните излияния в социалните мрежи и по телефона, а и с преследване навсякъде по участия, дори пред дома й.
През месец юли миналата година по Закона за МВР мъжът бил предупреден писмено с протокол да прекрати преследването срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 метра, но той продължил.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *