Тръмп напусна болницата, позира без маска от Белия дом

Американският президент Доналд Тръмп напусна медицинския център “Уолтър Рийд” след тридневен престой за лечение от COVID-19, съобщава БНТ.

Тръмп използва хеликоптер, за да стигне до Белия дом. След като кацна, махна маската си и позира пред медиите. По-късно се появи и кратко видео послание, в което заяви, че се чувства по-добре от преди 20 години, благодари на лекарите и добави, че хората не бива да се страхуват от коронавируса.

Натрупали сме знание, имаме медикаменти, идва и ваксина, заяви, още Тръмп. И добави, че скоро ще поднови кандидатпрезидентската кампания.

Личният му лекар Шон Конли, каза, че Тръмп все още не е на 100% здрав, но подкрепя решението му да се върне в Белия дом. Конли обаче отказа информация дали е отрицателен тестът за COVID-19 на Тръмп.

Доналд Тръмп, президент на САЩ: Не му позволявайте да доминира. Не разрешавайте да превземе живота ви. Имаме най-великата държава в света. Завръщаме се! Връщаме се на работа. Ще бъдем на първа линия. Като ваш лидер бях длъжен да го направя. Знам, че е опасно, но трябваше. Заставам отпред! Водя! Никой друг не би направил това!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *