Турция, САЩ: Меденият месец на Антония Петрова продължава

Меденият месец на перничанката Антония Петрова продължава. След като тя и съпругът й отпразнуваха един месец от сватбата и четири от тяхното запознанство в Турция, двамата се отправиха към САЩ.

„Ню Йорк! Ню Йорк! Друго красиво място от нашия околосветски меден месец! Какво прекрасно приключение да пътуваме заедно навсякъде, където искаме!“, написа ‘Мис България 2009 г.” под техни снимки от града на небостъргачите.

Двойката се е снимала на фона на думата „Love“, което е поредното доказателство, че във връзката между двамата има любов.

  • Антония Петрова и Ивайло Батинков се венчаха на тайна церемония в Гърция. Месец по-късно Антония публикува кутия с червени рози с надписа: “Само ако знаеш колко страхотно ще си изкараме следващите минимум 40 години заедно! Нямам търпение да откриваме заедно света! Колко невероятни неща ни предстоят!“ Аз също, любими, аз също!“.

Все още не е ясна следващата спирка от пътуването на Батинкови, но по всичко личи, че моделът не крие преживяванията и ще ги споделя със своите фенове в социалните мрежи.

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *