ТЪЖНА ВЕСТ! Ковид-19 причини смъртта на шефката на Бюрото по труда в Кюстендил Юлиана Хаджиева

Шефът на Бюро по труда в Кюстендил Юлиана Хаджиева стана поредната жертва на коронавируса. Близки, приятели и колеги на младата жена са потресени от трагедията. Юлиана Хаджиева бе едва на 43 г. Тя е била приета по спешност в болницата в Кюстендил и часове след това е издъхнала.

Битката с Ковид-19 загубиха преди месеци и шефът на Инспекцията по труда инж. Валентин Златински, както и омбудсманът Васил Иванов. През последното денонощие са починали общо четирима души от община Кюстендил – 80-годишен мъж и жени на 43 г., 78 г. и 85 г.

48 са новодиагностицираните с Ковид-19 в Кюстендилска област: в Кюстендил – 24, в Дупница – 15, в Бобов дол – 5, в Кочериново – 3, и един нов случай в Сапарева баня, уточняват от Областния кризисен щаб. В Ковид отделението на болницата в Кюстендил са хоспитализирани 77 души. От тях четирима са в реанимация, а 11 други са в по-тежко състояние. По-голяма част от останалите пациенти са на кислород и в средно тежко състояние.

30 са хоспитализираните в Ковид отделението на общинската болница в Дупница. От тях трима са на интензивно лечение и в тежко състояние, а други 20 са в средно тежко и на кислород.

В Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“ в Дупница са настанени за лечение 45 лица. Един от тях е на интензивно лечение и в тежко състояние, а 25 други са на кислород и в средно тежко състояние.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *