Тъмни облаци са надвиснали над Коко Динев! Кредитори погват луксозното му имение край Сандански

Коко Динев има сериозни проблеми. Тъмни облаци са надвиснали над него. Бизнесменът е застрашен от зрелищен фалит.

Дълговете му вече са набъбнали до няколко милиона лева. Част от дълговете той е натрупал към свои съдружници. И докато те са склонни на отстрочка, положението не е същото с банките.

Голяма част от дълговете на любимия на Емилия са към банкови институции. За Коко Динев покриването на месечните вноски е непосилно и повечето му кредити вече са просрочени. Това означава, че кредиторите ще посегнат на луксозното му имение край Сандански, предава разкрития.ком.

Коко Динев се сдоби с палата през 2008 година. Тогава той плати 1 милион лева за огромната къща в местността Поленица, към която има и прилежащ парцел от 15 декара.

Бизнесменът пръсна и още два-три милиона за обзавеждането на палата. За разточителната си инвестиция той разчита на кредит от банката, чието обезпечение е ипотека върху апетитния имот.

Освен с непосилните вноски, Коко Динев не се справя и с разходите покрай поддръжката на имота. Според запознати палатът гълта по 20 -30 000 лв месечно. В сумата са включени не само разходи като ток, вода, но и заплати на охрана и прислуга. Сумата е непосилна за хазартния бос, чийто бизнес не върви никак добре.

Местни жители коментират, че търпението на кредиторите е на път да се изчерпи. Следващата крачка, която те ще предприемат е да обявят имота публична продан. Не липсват и кандидати, които желаят да го купят.

Гръцки бизнесмени предявяват интерес към палата на Коко Динев и са готови да платят за него сумата от 4 милиона евро.

Заплахата от запор тегне и над останалите имоти на бизнесмена. За да избегне това той е започнал да прехвърля имотите си на познати. Наскоро дъщеря му Ивон се сдобила с апетитен имот в центъра на столицата, прехвърлен й от Коко Динев, пише „България днес“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *