HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Търсят учители в детските градини на Благоевград, кметът Камбитов разпореди прецизен подбор

Общо пет свободни работни позиции са обявени за учители и помощник-възпитатели в детски градини на територията на община Благоевград.  Позициите са публикувани на сайта на Регионално управление на образованието. Свободните работни места се обявяват поетапно, в зависимост от заявените нужди от съответните заведения.

Към момента документи могат да бъдат подавани в Детска градина „Първи юни“, където се търсят двама помощник-възпитатели и един учител. Срокът за кандидатстване  е 25 август 2017 година. Свободни места са обявени и в Детска градина  №12 „Алени макове”, там се нуждаят от двама учители и един помощник-възпитател. Документи се приемат до 28 август. Кандидатите следва да отговарят на нормативните изисквания. Важно е да се знае, че документите се приемат в съответната детска градина, а изборът ще бъде извършен от директорите на детските градини.

По разпореждане на кмета д-р Атанас Камбитов, подборът на учители и помощник- възпитатели следва да бъде направен изключително прецизно. Целта е да бъде осигурена максимално добра грижа за най-малките от професионално подготвени педагози и други специалисти.

Следващата седмица ще бъдат оповестени позиции и за други детски градини.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *