HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Тя беше бременна, а разбра, че приятелят й изневерява, трябваше да вземе важно решение – да направи аборт, или да роди, ето какво се случи!

Отглеждането на дете не е лесна работа, но да се отглежда дете от самотна майка може да бъде предизвикателството на живота. Така че страхът на млади момичета, научили за бременността си, е нещо съвсем обосновано. Но тази жена доказа, че без значение колко е трудно, щастието на майчинството си струва! “Хората помнят датите на рождени дни, годишнини и други подобни. За мен нещо друго се превърна в паметен ден “, – казва момичето. “Спомням си всеки детайл.” Преди две години тя седяла на опашката в клиника за аборти и си мислела, че да прекрати бременността е единственият изход. Но съдбата била подготвила друг план за нея … Тя седяла сама в болницата и плачела. По-късно същия ден момичето написало тези редове:

“Днес бях в болницата. Бях решила за себе си: приятелят ми изневери и да родя детето му е равно на позор за мен. Повтарях си, че съм сама и нямам друг избор. Седейки там, едва можех да различа нещо или някого през завесата от сълзи. Чувах как хората около мен се шегуваха, смееха и ядяха. Чувствах се доста самотна и изоставена. В главата ми се въртеше само една мисъл: “Взех противозачатъчно – няма как да съм бременна.” Била сигурна, че няма друг избор. Дошъл нейният ред и сестрата я повикала по име. Ето, сега щяло да се случи. Тя взела чантата си, за да извади личната си карта, и от там изпаднала една малка визитка, която преди няколко дни млада двойка била оставила на бюрото ѝ. На гърба ѝ имало цитат от Библията … Когато младата жена прочела написаното на гърба, тя осъзна, че Бог говори с нея.

“Не бой се, защото Аз съм с теб. Не се обезкуражавай, защото Аз съм твой Бог. Аз ще ти дам сила и ще ти помогна. Аз ще те подкрепям с дясната си ръка “, – се казвало в цитата. Избухвайки в сълзи, момичето излязло от клиниката и почувствала как тежкото бреме паднало от раменете й.Нейното бебе се родило истинска красавица с тегло от 3500 гр. Сега тази жена се чувства най-щастливата майка на света.

Източник: zajenata.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *