Тя няма да ви каже това

Казват, че жените трябва да бъдат загадъчни, за да са интересни на противоположния пол. Дали по тази причина или заради други (по-скоро други), дамите избират да запазят някои неща само за себе си, а в по-лошия случай дори са принудени да излъжат половинката си при по-настоятелните му въпроси. Няма жена, която да не пази тайни от любимия, а ето и кои са най-често срещаните от тях, според анкета на женския сайт Women’s Health.
1. Бройката
Тя със сигурност е спала с повече мъже, отколкото си мислите. Една на три жени лъже за броя на бившите си и в това няма нищо лошо, ако не е прихванала някоя болест, предавана по полов път. И преди да започнете да ровите за точната цифра, замислете се, че това ще се обърне срещу вас, защото и тя ще ви засипе с въпроси за вашите мацки. Вие ще си признаете ли честно колко бяха те? Ако много настоявате, гледайте да я предразположите към разговора и в никакъв случай не показвайте неодобрение. „Ако тя заподозре, че не одобрявате цифрата по време на разговора, пак ще ви излъже”, казва проф. Тим Кол, който е експерт по човешките взаимоотношения и преподава в университета „ДеПаул”.
2. Изневяра
Ако тя започне да се отчуждава, да променя графика си и да иска повече време за себе си, лампата ви трябва да светне. „Жените са склонни да изневеряват, когато усетят, че емоциите във връзката са различни. Те искат да затвърдят усещането си, че трябва да напуснат тази връзка”, казва сексологът и автор на книги Яна Кернер.
Защо изневерява?
Сексуалният ми живот е скапан: 7 %
Вече не съм влюбена в него: 19 %
Не мога да устоя на мъжа, с когото имам афера и правим най-невероятния секс: 10%
Скучно ми е и имам нужда от живец: 17%
Искам да се чувствам неустоима: 28 %
По други причини: 19 %
С кого изневерява?
Приятел – 20 %
Колега – 10 %
С негов приятел – 1 %
С бившия – 13 %
Със случаен мъж – 12 %
С никой от изброените – 44 %
Какво да правите: Дори и да се дистанцира, това не винаги означава, че ви изневерява. Така че преди да я обвините и да загубите доверието помежду си, по-добре ѝ намекнете, че ви липсват разговорите ви. Отново внимавайте да не я обвинявате, а по-скоро посочете своите недостатъци и потърсете сближаване, съветва Кернер. Когато тя се убеди, че сте сериозен и искате да оправите проблемите си, ще започне да говори. Психолозите съветват да използвате повече думите „ние” и „нас”, а не „ти” и „аз”. Ако тя не ви изневерява и искате наистина да подобрите връзката си, така и двамата ще успеете да си изясните къде тя куца и да работите в тази посока.
3. Тя симулира оргазъм
Симулира: 48%
Наистина получава: 52
Колко често го прави?
Рядко: 35%
Половината пъти: 16%
Всеки път: 5%
Това, че тя симулира е истински удар за егото ви, но реално трябва да започнете да се притеснявате, когато тя не иска да прави секс. Проучване от 2009 г., публикувано в Journal of Sex Research, показва, че 63 % от жените, симулиращи оргазъм, не са инициаторки на акта. 29,5 пък изобщо избягват да правят секс.
Сексоложката Лори Бъкли споделя, че дамите може да симулират оргазъм по различни причини – скука, от желание да пощадят чувствата му, умора и т. н. Ако смятате, че нещо не е наред, вметнете го небрежно и задължително извън спалнята. Попитайте я иска ли да опита нещо различно и след това се постарайте да удовлетворите нуждите ѝ.
4. Говори тайно с бившия си
Това почти не трябва да ви изненадва. Особено когато Facebook поддържа „живи” контактите на хора из целия свят. Проучване показва, че близо 75 % от активните потребители в социалната мрежа имат в профила си поне един бивш сексуален партньор. Проблемът не е, че общува с него, а ако не ви споделя за какво си говорят. Следете дали не се стряска, ако внезапно влезете в стаята или пък затваря веднага лаптопа си, когато влезете. Не я дебнете като орел, защото това само ще я накара да стане още по-потайна. Вместо това ѝ кажете какво сте отговорил на вашата бивша, когато е потърсила контакт. Така ще демонстрирате, че няма какво да криете и тя ще ви отвърне със същото (освен ако не върти паралелно любов с бившия).
5. Мисли за други мъже
Понякога фантазира за други по време на секс: 32 %
Винаги мисли за други по време на секс: 3%
Мисли само за вас: 65 %
„Напълно нормално е да си мисли и за други мъже по време на секс. Така се добавя допълнителен сексуален заряд. Това не означава, че тя има чувства към тях”, казва Бъкли. Ако обаче това толкова ви тревожи, просто включете лампите. Така ще имате по-силен визуален контакт и няма шанс тя да мисли за друг в леглото.
6. Тя мастурбира без вас
Мастурбира веднъж седмично: 25 %
Няколко пъти месечно: 23 %
Гледа порно сама поне веднъж месечно: 30 %
„Жените мастурбират повече, когато правят редовно секс. Колкото по-хубав е сексът и колкото по-често се случва, толкова повече ще иска”, убеден е Бъкли. Все пак ѝ предложете да гледате порно заедно. Така ще я предразположите да опитате нови неща, които тя вероятно се срамува да ви предложи.
7. Не я възбуждате
Трудно е да правиш секс с някого, който не те възбужда. И ако тя започне да избягва този „ангажимент”, то имате проблем. 42 % от анкетираните жени споделят, че понякога не намират половинките си за секси в леглото, а цели 3 % изобщо не могат да се възбудят от вида и действията им.
Защо се получава така?
Той не знае какво прави в леглото: 18%
Физически не ме привлича: 16%
Той е егоист: 13%
Има лоша хигиена: 11%
Трудно получава ерекция: 9%
Има малък пенис: 7%
Други причини: 26%
Очевидно нещо се е променило от онези славни дни, в които сте копнеели да стигнете до леглото и да се развихрите. Дали трябва да ходите повече на фитнес, да минете на диета, да промените прическата си или да посетите лекаря си – направете нещо! Положението няма да се оправи от само себе си. Попитайте я какво би променила във вас и от думите ѝ и вашите собствени желание преценете, дали искате да го направите,
8. Иска да печелите повече пари
Няма лошо жената да е амбициозна и да иска да се развивате, но ако е тип „златотърсачка”, по-добре я зарежете. Все пак се замислете кой нормален човек не би искал повече пари? В случай, че не можете в момента да откликнете на това нейно желание, потушете огъня, като явно ѝ демонстрирате, че вашите пари са за удоволствието и на двама ви (колкото и да са те), съветва Бъкли. Попитайте я какви са трите неща, които иска най-много и се постарайте да намерите адекватна тяхна версия, ако не можете да си ги позволите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *