Тя потъпка чувствата му, напусна го и заживя с друг! Разкъсван от ревност мъж отмъсти с нож

Районният съд в Кюстендил постанови условна присъда за безработния Валентин Стоянов, който преди година наряза гумите на няколко леки коли в града. Заради стара вражда тогава той срязал с нож четири автомобилни гуми и надраскал с нож боята  на БМВ 320 D, паркирана пред дома на собственика в кв. „Запад”. Стоянов имал дългогодишна приятелка, която го напуснала и заживяла с години по-младия от него Борис, собственик на колата.

Експерти оценяват щетата на 520 лева. Гневът на безработния се излял и върху „Фолксваген Поло” ,  който пък карала бившата му приятелка, като и тук гумите са нарязани, а щетата е за 170 лева.

Заради тези си действия безработният кюстендилец получи наказание от 6 месеца „лишаване от свобода” с изпитателен срок от 3 години.

По време на наказателната акция в опит да бъде спрян Валентин Стоянов замахнал с нож към двама старши полицаи от група „Охрана на обществения ред” в сектор „Охранителна полиция” към Районно управление – Кюстендил. Оказал съпротива и при поставянето на белезниците.

Той ще трябва да заплати сторените по в досъдебното производство разноски в размер на 309.64 лева по сметка на РУ – Кюстендил. Присъдата подлежи на обжалване или протест пред Окръжен съд – гр. Кюстендил в двуседмичен срок.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *