Т. Симонска сяда на зам. директорския стол в ПГ „Я. Сандански” в Сандански на мястото на загубилата шефския конкурс К. Додушева

Таня Симонска спечели  конкурса за замeстник-директор в най-старата гимназия “Яне Сандански” в Сандански. Със заповед на директора Снежана Николова вчера Симонска бе официално назначена и ще отговаря за учебната дейност. Досега тази длъжност се заемаше от Катина Додушева, съпруга на секретаря на ПП ГЕРБ Петър Додушев. Додушева не успя да се пребори за директорската позиция в гимназията на провелия се конкурс преди повече от месец. Досега Симонска бе временен директор на Вечерната гимназия, тя е дългогодишен преподавател по история в ПГ “Яне Сандански”. Вчера стана известно, че мястото си на зам. директор е освободил и Николай Бойчев, очаква се той да бъде назначен като учител в Спортното училище „П.К. Яворов”. С назначението на Симонска фактически новите заместник-директори в училището са двама, другият е Людмил Карамитов, който отговаря за административната дейност, той също спечели мястото с конкурс. Снежана Николова засега се отказва от трети заместник, какъвто бе въведен по време на управлението на излязлата вече в пенсия Зорица Органджиева. 

ВАНЯ МАНЧЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

4 Коментара

 1. за неграмотните!

  Не се ли научихте, че ЗАМ. директори НЯМА!!! Има ПОМ. ДИРЕКТОРИ!

  Отговори
  1. Митко Карагьозов

   Това беше преди години. Към днешна дата са зам. – директори

   Отговори
 2. Митко Карагьозов

  Нека да уточним, че и двамата назначени зам.-директори са по учебната дейност. Дано се справят с работата!!!

  Отговори
 3. За доограмотяване!

  От кога и пом. директорите (длъжност зам. директор в гимназиите няма!) се назначават с конкурси? Конкурс има за директор, а той си назначава помощниците!

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *