Убиецът на бездомно куче в прединфарктно състояние с кръвно 240, пуснаха го от ареста в Дупница

Задържаният за 24 ч. заради убийство на бездомно куче в жк „Бистрица” в Дупница Явор Рафаел е пуснат на свобода след няколко часа престой в ареста. От притеснение в килията стрелецът е покачил кръвното до 240 горна граница. След като се почувствал зле, от РУП – Дупница извикали лекар от Спешен център, който му направил  преглед и установил, че е в прединфарктно сътояние. Лекарят дал становище, че Явор не може да остане в ареста, и той бил пуснат на свобода. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Както „Струма“ писа, Явор Рафаел се беше барикадирал в с. Дяково и не пускаше полицаите да влязат в къщата му. Той беше открит след няколкодневно издирване за убийството на бездомно куче пред бл. 88 в жк „Бистрица“. Стрелял от терасата на апартамента си с въздушна пушка. При обиска в къщата в с. Дяково криминалисти са открили 3 нерегистрирани въздушни пушки и арбалет.

Дупнишките криминалисти все още издирват друг стрелец, който се опита да убие една от кавказките овчарки на маникюристката Десислава и съпруга й Мартин, които живеят на ул. „Н. Рилски“ в Дупница. Както „Струма“ писа, видеокамерите в двора на къщата на семейството са заснели как мъж излиза от лек автомобил, вади пушка и стреля по едно от четириногите. За късмет кучето е добре и няма опасност за живота му.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *