Убиецът на Милен Цветков тормозел съседите си с кокошки,в луксозната му къща има цял курник

В двора на луксозната къща, в която живее шофьорът, помел Милен Цветков – Кристиан Николов, се отглеждат кокошки и петли. Скандалната новина съобщиха пред „Галерия“ потресени съседи от улица “Любен Каравелов“.

“Кокошарникът е в двора, точно до оградата на имота, на сантиметри от тротоара. Не може да се спи – в ранни зори петелът започва да кукурига, а през деня кокошките кудкудякат, докато снасят яйца“, разказа жител на съседната кооперация, който не може да повярва на това, което се случва в центъра на София.

В лъскавия имот последното, което се очаква е кокошарник. Той изобщо не хармонира с аристократичния дух на старата градска част наоколо. Тузарската къща е купена от майката на Кристиан Николов Десислава Пешева за 2,1 млн. лева.

Самата тя е съдружник на Миню Стайков във Винпром “Карнобат“, освен това участва в още много фирми. Бизнес империята ѝ се оценява на десетки милиони.

Съседите нямали представа кои са обитателите на луксозната къща, докато не разбрали от новините, че полицията е претърсвала имота след инцидента на 19 април, когато Кристиан се заби с джипа си в колата на журналиста Милен Цветков и го уби на място.

Обитателите на съседните кооперации твърдят, че в къщата често се вдигали шумни купони, но никой не си представял, че когато музиката секне, тормозът ще продължи с кудкудякането на кокошки.

“То и преди беше ад, но това сега е повече от недопустимо – оплаква се съседка – Все едно имам курник в хола.“ След оплаквания и на други съседи и след трагедията с Милен Цветков курникът е разрушен и кварталът се събужда в тишина.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *