Убитата българка в Германия издала ограничителна заповед срещу Пламен, след като се опитал да я удуши

Убитата българка в супермаркет в Германия е била отговорен служител, отличен приятел и винаги положително настроена. По този начин я описват колегите и приятелите на 38-годишната Айсел, предаде „Билд“.

Жената е застреляна от бившия си приятел в понеделник вечерта, докато е била на работа в хипермаркет от хранителна верига.

В продължение на месеци касиерката отчаяно се опитвала да се защити от бившия си приятел – 48-годишния Пламен, който отчаяно я е преследвал.

В понеделник около 19:15 часа вечерта мъжът влязъл в супермаркета в Мьорфелден-Валдорф, провинция Хесен, и необезпокояван отишъл в складовата част на магазина, където открил Айсел. Между тях избухнал скандал и Пламен извадил оръжие и я застрелял. След убийството българинът насочил оръжието към себе си и се самоубил.

Вестник „Билд“ разговаря с брата на Айсел – Алтанай (47), който се връща на мястото на инцидента, за да почете сестра си. Той споделя, че тя е била изключително дисциплинирана, трудолюбива и уважавана от колеги и приятели.

“Беше толкова забавен, весел и приятелски настроен човек“, разказва Алтанай, цитиран от „Билд“.

Убиецът Пламен е преследвал Айсел над една година. Тя многократно е подавала жалби в полицията, като е успяла да се сдобие с ограничителна заповед след инцидент, при който мъжът нахлул в апартамента ѝ и се опитал да я удуши. На 15-и февруари е трябвало да се проведе първото дело по този инцидент.

Айсел живее в Германия от 2011 г., като в последната една година е работила в хипермаркета. За да получи по-бързо гражданство и възможност да остане за постоянно в страната, убитата жена полагала неимоверни усилия да научи езика, като по цели нощи учела езика и историята на страната.

Според източници на „Билд“ Пламен и Айсел имали връзка в продължение на 5 месеца, но след почивка в България миналото лято са се разделили окончателно.

Жената е застреляна пред очите на колегите си и пред клиенти на магазина. Източник: btvnovinite

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *