УДАР ПОД КРЪСТА! Благоевградчанинът Ст. Стоилов захапа своя съгражданин Н. Бодуров: Няма средно образование, а тръгнал да дава акъл как да се ръководи ЦСКА

Удар под кръста получи благоевградският футболист Николай Бодуров от своя съгражданин Стойчо Стоилов, с когото работиха заедно в ЦСКА в продължение на 3 г., колкото време престоя централният защитник на „Армията”, преди да влезе в конфликт с ръководството и да си тръгне тази зима. Главният мениджър на червените захапа бившия си подчинен заради критиките му към начина на управление на клуба от собственика Гриша Ганчев, който го задраска с дебелия флумастер от отбора по подозрение, че буни съблекалнята. „Доколкото знам, той няма завършено средно образования, няма и висше по мениджмънт. Не е човекът, който да взишма отношение по темата как да се ръководи ЦСКА. Аз му дадох път във футбола, а той направи такива глупости. Но всичко е до интелект”, избухна Стоилов по адрес на струмчанина. Близкият съратник на Ганчев още от времето, когато властваше в „Литекс”, отправи остри нападки и към проекта ЦСКА 1948. „Смешно е това нещо, което те лансират за честния път. Влязоха неправомерно във Втора лига, сега влизат неправомерно и в елита. Не виждам кое им е честното. Имат един файтон хора като фенове, а на нашите мачове идват хиляди. Пълнихме стадионите в евротнурнирите и срещу „Левски”. Ясно е кой е ЦСКА. Те използват абревиатура, която е запазена марка от нашия клуб. За емблемата платихме 8 милиона. Нямат право да носят това име, незаконно е БФС да ги изписва по този начин. Но в България явно всичко е възможно. Доколкото знам, вече са предприети съдебни мерки те да не могат да използват емблемата и абревиатурата”, коментира Ст. Стоилов.

ТОНИ КИРИЛОВ

Н. Бодуров

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Знайко

    Бодурката е завършил семестриално бившето Механо в Благоевград, но не е взел диплома, защото е ритал, вместо да се яви на зрелостни те изпити.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *