Удостояват посмъртно принцеса Лея със звезда на Алеята на славата

Актьорът Марк Хамил, прочул се с ролята на Люк Скайуокър в космическата сага “Междузвездни войни”, поздрави своята “космическа сестра” принцеса Лея – покойната Кари Фишър, която ще бъде удостоена посмъртно със звезда на холивудската Алея на славата, пише сайтът на сп. “Пийпъл”.

Хамил е приветствал всички 38 знаменитости, на които ще бъде оказана честта през 2022 г. Актьорът по-специално е поздравил “несравнимата, забавна и на моменти непочтителна природна сила”, визирайки своята “космическа сестра” Кари Фишър.

“Нейната звезда ще грее от тук до вечността”, написа 69-годишният Марк Хамил в Twitter. Хамил преди се е застъпвал за удостояването на Кари Фишър със звезда на прочутата алея на славата в Холивуд, отбелязвайки, че на покойни знаменитости може да бъде оказана подобна чест пет години след кончината им. Фишър, прочула се като принцеса Лея, почина на 60-годишна възраст през декември 2016 г.

От публикацията не става ясно кога през следващата година е планирана церемонията по откриването на звездата на Кари Фишър.

Марк Хамил получи своя звезда на Алеята на славата през 2018 г. На церемонията по откриването й присъства друг любим актьор от “Междузвездни войни” – Харисън Форд, превъплътил се в образа на Хан Соло.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *