HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ужасяващи СНИМКИ (18+) от зверското меле край Какао Бийч, при което 2-ма приятели издъхнаха на място!

Слънчев бряг потъна в кръв след ужасяващото автомеле в близост до Какао Бийч. 36-годишният Григор Керчев и неговият приятел 43-годишният  Красимир Пеев загинаха на място, след като Григор загуби контрол над превозното средство „Опел Астра“. Заради катастрофата, отнела живота на двама млади мъже, село Оризаре е в траур трети ден. Двамата приятели празнували имения ден на дъщеричката на Красимир Теодора в заведението им в Оризаре. Според очевидци в ранните часове им свършили цигарите, Красимир и Григор изглеждали солидно почерпени, което не ги спряло да тръгнат към Слънчев бряг, явно мислейки си, че няма кой да ги провери. Това обаче се оказало последното им пътуване в живота. За зла беда в първите часове на 5-и март в Слънчев бряг бе паднала гъста мъгла, която е направила пътя напълно непрогледен. Двамата приятели се качили в Опела и препускали с бясна скорост по булеварда. Непосредствено до “Какао бийч” Григор загубил управление, забил се в ел. стълб, а след това и в 3 дървета, с което убил себе си и най-добрия си приятел Красимир.

Пожарникари режат ламарините, за да извадят телата от колата Експертизите на дознателите показват, че колата се е превъртяла няколко пъти. След като Григор е загубил контрол, тя е преминала над 50 метра, докато стигне до лобното място. Двамата са издъхнали веднага, а телата им са били така затиснати, че се е наложило пожарната да реже колата, за да ги извади. На главния път в Слънчев бряг следите от кръв седят вече трети ден. Множество начупени стъкла, хвръкнали фарове и калници стоят още на пешеходната алея в най-големия български курорт. Колата е цялата потрошена, капакът е на нацепен на три, а двата еърбега са окървавени.

Опелът е бил на жената на Григор, а на пасажерското място има поставена детска облегалка

Двамата приятели загинали на място, а на дошлите екипи на полиция, пожарна и спешна помощ се наложило да режат смления „Опел”, за да извадят телата им.

„Телата са били на парчета, обезобразени и разчленени“, коментираха очевидци, които са останали потресени от гледката.

 

Мястото, на което е лежал единият от труповете, докато бъде откаран от медицинските лица

В тази градинка е било поставено другото тяло

Окървавеният тротоар, намиращ се до хотел Русалка в Слънчев бряг

Жителите на курортния комплекс вече трети ден минават през остатъците от потрошената кола

Това е останало от електрическия стълб

Източник и снимки: Флагман.бг

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *