HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ужасяващо е! Мъж заля с киселина красивата Бела

Ужасяващо нападение е преживяла млада жена преди броени дни. 32-годишната Бела М. е издебната, докато се прибира от магазина, след което е нападната и обезобразена след заливане с киселина, съобщава Флагман.бг.

Бела е викала, отбранявала се е от атаките на нападателя, но не е имало кой да й се притече на помощ. Жената по чудо успява да се отскубне и да се скрие в дома си.

Бруталната атака е станала на 8-ми ноември, около 19 ч. вечерта. Първоначално за нападението е арестуван бившият й мъж. Той обаче е освободен след 24 часа заради липса на свидетели. Единственият такъв е жертвата, но за българския закон тя явно не е достатъчна.

Близките на Бела са сигурни кой стои зад дръзкото нападение. Те се свързаха с редакцията на Флагман.бг с молба да дадем гласност за случая, защото искат справедливост.

Сестрата на пострадалото момиче твърди, че бившият й постоянно я тормозел. Те били заедно повече от 10 години. Влюбеният мъж изобщо не приел добре решението на Бела да сложи край на връзката им преди 5 месеца.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *