HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ужасяващо: Майка уби 3-годишния си син

Случаят с убийството на 3-годишния Денис Пашич, чието тяло бе открито в залива Мандрач, Пула, Хърватия, потресе целите Балкани, пише “Jutarnji List” и Блиц.

Ужасната истина бе разкрита бързо, но майката чудовище се опитала да излъже полицията. Тя първо обявила изчезването на детето във вторник вечерта, но след това бързо се пречупила и отвела полицаите до тялото. Истината излязла наяве бързо – били арестувани Киара Рожнич и едно 14-годишно момиче по обвинение за тежко убийство. Злодеянието се случило на улица “Аквилејски прилаз” в Пула.

 

Малолетната била избягала от специализиран дом в Пула и била обявена за издирване. Бил задържан и 29-годишен мъж от Медулин, навярно любовник на майката чудовище.

Той разказва пред полицията, че се запознал с Киара от сайт за запознанства. Той бил доста по-млад от нея и затова дори му станало чудно защо му обърнала внимание. После разбрал, че тя без да подбира се запознава с мъже от 21 до 35 години. Причина за това защо е убила сина си обаче засега няма обявена.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *