Ужасяващ кадър: Майка засне момиченцето си на сантиметри от смъртта

Когато Бианка Дикинсън от Австралия излязла да се разходи с двегодишната си дъщеричка Моли, изобщо не предполагала, че това ще е най-страшното преживяване в живота й. Двете се наслаждавали на почивката, а майката снимала детенцето си.  Майка и дъщеря минали по страничен път, където растяла висока трева, пише “Блиц”.

Бианка решила и там да снима момиченцето, което усмихнато й позирало. Всичко вървяло добре до момента, в който детето не застанало до стар дъб.  В този момент Бианка забелязала с крайчеца на окото си, че нещо около детето й се движи и кръвта й замръзнала в жилите. На сантиметри от крачето на момиченцето пълзяла една от най-отровните змии в света.

“Всяка клетка в тялото ми буквално ме караше да хвърля апарата и да хукна към Моли, за да я извадя от опасната ситуация. С разума си, обаче, знаех, че ако направя това, змията може да се уплаши и това да е фатално за детето ми. Затова и останах като вкаменена”, разказва майката.  За щастие детето започнало да наподобява това, което прави майката и също останало мирно. Така змията пропълзяла, без да зачака момиченцето.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *