HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

УЖАСЯВАЩ ТРУДОВ ИНЦИДЕНТ! Гардероб се стовари върху главата на жена, окървавена я карат в спешното

Гардероб се стовари върху главата на работничка в гръцки цех в Дупница. С огромна рана и комоцио я настаниха в хирургия. Инцидентът с 44-годишната Росица Патова станал вчера малко преди обяд в съблекалнята на цеха за плочки за дворна настилка, в който работи. Гардеробът паднал върху нея и я затиснал на пода.

Инцидента се случил пред очите на колежките й. От главата на Росица шурнала кръв. Качили жената на кола и една от колежките й я придружила до Спешен център. Росица е прегледана на скенер и е установено, че освен огромната рана на главата тя е с комоцио и е настанена за лечение в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница.

От отделението съобщиха, че работничката трябва да остане под лекарско наблюдение за няколко дни.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Светлето на Митко граничната полиция жена му съм

    Деси дай да ти го мушна ке ти купа къща в най убавото село Мендово бел джип ки ти купа ки те напрам Директорка на бюрото по труда най големата началничка ки си у градо Немога чичо Стояне не съм таква момичка аз Оно и аз не съм таков човек ама она командировка у хотело на Мелник кога ми го разтърка от ми беше замръзнал нали зиматd беше забрияме кви арни ора сме и ни тропаха да не дигаме толко шум в стаята

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *