Ужас! Върнаха майката на Дамла там, където е намери трупа на детето си

Майката на убитата 7-годишна Дамла не е била освободена от ареста късно снощи, както бе съобщено по-рано тази сутрин. Снощи в жилището на 3-ия етаж в блок „Слава“ се проведе следствен експеримент. След неделното утро, в което Садет Муса откри трупа на дъщеря си Дамла, 40-годишната жена отново влезе в жилището си със следователи.

„Тя вървеше като в транс и отказа да говори с журналисти“, съобщава Би Ти Ви.

По-късно Садет Муса отново е била върната в ареста. Жената бе обвинена, че е оставила непълнолетната си дъщеря без надзор. Оказва се, че е единствената задържана по случая, над който усилено работят криминалисти и прокуратура.
Припомняме, че вчера излезе версия, че 40-годишната Садет Муса има желязно алиби. Тя твърди, че през цялата нощ срещу неделя е била на работа и се появила в апартамента малко след 7 часа, а се оказва, че убийството е извършено призори.
Когато майката на Дамла открила мъртва 7-годишната си дъщеря, все още не било започнало трупното вкочаняване. Това означава, че смъртта не е настъпила в съботната вечер, когато тръгвала на работа, а рано в неделя, когато Садет Муса все още била във фабриката, която отстои на 10 км от Момчилград.

Междувременно от прокуратурата позволили на роднините да приберат трупа на Дамла, но предупредили, че в хода на разследването може да се наложи ексхумация. Все още те не са решили кога да погребат момиченцето.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *