Ужас пред блок 93! Деца пищят, възрастните плачат! Скъпи коли горяха като факли, пламъците стигнаха до прозорците на първия етаж

Огнени езици озариха нощното небе на пернишкия квартал „Изток“ тази нощ. В района на бл. 93 на улица „Рашо Димитров“  са били запалени две скъпарски возила „Ауди“ Q5 , два джипа „BMB X5“ и още два други автомобила. Колите са изгорели като факли. Автомобилите са били разположени на различни места около блока, което говори за умишлен палеж, научи struma.bg.  Заради пукота от пожара живеещите в блока са изпитали истински ужас, защото пламъците са достигали до прозорците на първия етаж.

Ивелина Николаева от блок 93 недоумява на кого е нужно да причинява такива вреди на хората. „Тази нощ бяха запалени коли на Р.Димитров пред и отстрани на блок 93 . Палежът далеч не изглежда злополука, тъй като бяха запалени коли в разлни разположения на блока. Защо трябва да се събуждат десетки хора от срах, заради гърмящите коли и огъня- защото на някого му е скучно или се е надрусал. Малки деца от долните етажи да пищят, защото огънят се допира до прозорците и хора да плачат, от страх. Защо трябва да се избиваме по между ни? И на къде отиват човечеството? И не, тук няма раси, щом сме хора от плът и кръв, никой не е по-различен от другия. Едно ново прекрасно начало.”

СНИМКИ

   КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *