Уилям и Кейт са пред развод!

Принц Уилям се е запътил по стъпките на баща си.

Съвсем скоро той може да стане поредният благородник с разтрогнат брак – пише в. „Уикенд“. Половинката му Кейт Мидълтън сериозно се замисля над идеята да поиска развод, след като публично бе унижена преди няколко седмици – отбелязва изданието.

Тогава съпругът й се появи в компанията на няколко жени, докато уж беше на ваканция по мъжки – припомня седмичникът с най-голям тираж у нас. Проблемите в любимото семейство на цяла Великобритания, изглежда, не са преминали след почти две седмици терапия. Дукесата на Кеймбридж не била склонна с лека ръка да отметне факта, че са й сложили рога, и настояла принц Уилям да засвидетелства наново верността си. Това обаче се оказало доста тежка задача, която престолонаследникът ще трябва да бори в следващите месеци. Дотогава двамата с Кейт ще са под въпрос за решението си дали да останат заедно – твърди изданието.

Кейт Мидълтън вече издаде за бурята, която предстои в благородната фамилия, след като се появи сама на годишната галавечер в Националната портретна галерия в Лондон. Това смело решение бе скритият й намек, че двамата с принц Уилям не се разбират след случката.

„Напрежението помежду им е голямо и затова сега двамата смятат да не се появяват заедно на публични места. Ще им е ужасно трудно да играят щастлива семейна двойка, докато са в тази ситуация“ – издават запознати с отношенията в кралската фамилия.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *