HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Улици и кръстовища в Кюстендил ще бъдат затваряни заради Националния рокерски събор

Националният рокерски събор в местността “Памука” в Осоговската планина ще се проведе от 11 до 13 август 2017 г.  Заради очакваното струпване на хора и мотори, ОД на МВР – Кюстендил предприема охранителни мерки с цел гарантиране на сигурността на гражданите и участниците в грандиозното събитие.

Засилено полицейско присъствие ще има по трасето за придвижване до местността „Памука“. Ще се следи за стриктното спазване на правилата за движение и недопускането на нарушения на обществения ред. Служителите на реда  ще съблюдават събора  да се проведе по плана на организаторите и съгласно даденото разрешение от Община Кюстендил.

Затруднения в движението в града ще има на 12 август след 12.30 ч, когато организаторите предвиждат мотообиколка в града, временно ще бъде спирано движението на кръстовищата, до преминаването на мотоколоните. Участниците в мотосъбора ще поднесат цветя на паметните плочи на загинали при ПТП мотоциклетисти. Охранителното присъствие ще продължи до приключването на събора и отпътуването на участниците.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *